Bedrijfsdiensten

Wilt u geen personeel inhuren, maar wel een klus of opdracht uitbesteden? (Bijvoorbeeld: Schoonmaak, sloop, onderhoud verhuizing of andere bedrijfsdiensten.)

Schrijf  uw klus of opdracht dan bij ons in, Wij zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt door onze beste mensen.

Waarom  de DWV Bedrijfsdiensten?


Zodat  we u tijd, geld en energie kunnen besparen. 

Het  begint met een goede inventarisatie van uw wensen: Wie, wat, waar, hoe en waarom? Wanneer wij uw wensen ge├»nventariseerd hebben zorgen wij voor een perfecte verwerking en afhandeling van uw klus of bedrijfsdienst. Wij verstrekken u eerst een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord en besteed uw klus uit aan DWV, dan nemen wij deze op in onze online projectplanning. De juiste mensen worden geselecteerd en de klus wordt ingepland. 

Voor onze projectplanning maken wij gebruik van software die ook door zeer grote ondernemingen gebruikt wordt zoals Toyota, Hyundai, Danoone en WWF.  Onze projectplanning is voor u live in te zien via onze website.   Tijdens de werkzaamheden kan u als klant altijd vinger aan de pols houden. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken en u kan reageren en opdrachten uitzetten naar alle betrokken mensen op uw klus.  Wilt u meer informatie over de bedrijfsdienstverlening van DWV? Neem dan nu contact met ons op  

Odoo tekst en afbeelding blok

Wil je een klus of opdracht uitbesteden aan DWV?

Neem dan nu contact met ons op en wij regelen de rest.