Ik zoek personeel

Voor werkgevers en opdrachtgevers


U zoekt flexibel personeel?

Bent  u opzoek naar flexibel personeel? Een klein klusje of een langdurige opdracht wij zorgen voor het juiste personeel! Wij bieden personeel op flexibele basis, u kan iemand inhuren voor enkele uren, dagen weken of zelfs maanden. 

Bent  u opzoek naar vast personeel maar u heeft eigenlijk weinig tijd om het kaft van het koren te scheiden? Dan kunnen wij de volledige wervingsprocedure voor u uit handen nemen.

Het  begint met een goede inventarisatie van uw wensen. Die leidt tot een profielschets van uw bedrijf, uw vacature en de gewenste kandidaat.  Vervolgens  gaan wij voor u de beste kandidaten zoeken, als we die niet al in onze portefeuille of netwerk hebben!  Deze kandidaten worden door ons uitgenodigd voor een persoonlijk sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek wordt, afhankelijk van het type functie en type profiel nauwkeurig gekeken of de kandidaat voldoet. Hierbij maken wij ook gebruik van bijvoorbeeld: assessments, praktijkvoorbeelden, rollenspellen en vragen wij referenties op.  Alleen  de beste kandidaten worden aan u voorgesteld, wij houden er niet van om uw en onze tijd te verdoen.

Bedrijfsdiensten

Wilt u geen personeel inhuren, maar wel een klus of opdracht uitbesteden? (Bijvoorbeeld: Schoonmaak, sloop, onderhoud verhuizing of andere bedrijfsdiensten.) Klik dan hier

Odoo tekst en afbeelding blok