Ik zoek werk...

 

Kom je bij DWV Consultancy werken, dan zoeken wij de projecten die aan sluiten bij je ervaring. We ondersteunen je op alle gebieden om je werk bij de opdrachtgever tot een goed resultaat te brengen.

ZZP Bemiddeling, Detacheren , Werving&selectie


Wat  houdt zzp-bemiddeling precies in?

Het  aantal ZZP-ers is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds vaker wordt er voor gekozen om opdrachten en projecten niet door eigen personeel of uitzendkrachten te laten uitvoeren maar door ZZP-ers die ingehuurd worden. Wij krijgen vaak opdrachten aangeboden op basis van ZZP. Wil je meer lezen over ZZP-en?  Klik  Hier

Wat  houdt detacheren en werving&selectie precies in?

Wanneer  je gedetacheerd wordt, ben je in dienst van DWV Consultancy en werk je voor een van onze opdrachtgevers. Dat kan zijn voor een kortlopend project van enkele weken, maar het is ook mogelijk dat je langdurig bij een opdrachtgever werkt en uiteindelijk zelfs in dienst treed (werving&selectie)

Ben jij op zoek naar leuk werk of leuke ZZP opdrachten?


Neem dan een kijkje in onze actuele vacaturebank! Wij beschikken namelijk over interessante banen en opdrachten met name in de Randstad, maar ook door heel Nederland. Maak nu gebruik van ons netwerk en ga aan de slag bij de diverse opdrachtgevers..